Over de uitgeverij

Bij Uitgeverij Appelmoes  maken we boeken vanuit een idee en een concept. We werken per boekproject met een hechte club van enthousiaste freelancers. Uitgeverij Appelmoes begon met het maken van boeken in 2006 met Pensioen moet je doen! 75 pensionado’s in woord en beeld en heeft sindsdien een bescheiden fonds met uiteenlopende titels opgebouwd.

Vandaag de dag zijn we weer terug bij de basis en grijpen we voor de eerstvolgende nieuwe uitgave Eindelijk moeder! terug op het sterke concept van Pensioen moet je doen!; dat is het concept van 75 keer een ervaringsverhaal met een mooie foto. Zo simpel, maar zeer doeltreffend voor de inhoud van het boek en ontzettend leuk om aan te werken.

Boeken bestellen
Appelmoesboeken worden verspreid via Centraal Boekhuis en zijn bij elke (internet)boekwinkel te bestellen. Voor bijzondere vragen omtrent bestellingen, vragen we contact op te nemen via: info@uitgeverijappelmoes.nl

Disclaimer
Alle rechten voorbehouden! De teksten en afbeeldingen die verbonden zijn aan www.uitgeverijappelmoes.nl en de algehele vormgeving van deze internetsite zijn eigendom van Uitgeverij Appelmoes.

Deze informatie mag behoudens uitzonderingen slechts gebruikt en/of verspreid worden – in welke vorm dan ook – na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Uitgeverij Appelmoes.

Alle informatie, diensten of producten die u aantreft op deze website kunnen fouten bevatten en kunnen onderhevig zijn aan tijdelijke interruptie. Hoewel Uitgeverij Appelmoes haar best doet om alle informatie, diensten en producten zo goed en foutloos mogelijk aan te bieden, kan zij niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten, defects, gederfde inkomsten of andere beschadigende consequenties, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail to someonePrint this page